Belgiumban lehet torrent oldalakról töltögetni?
Figyelt kérdés
nincs korlátozva vagy tiltva?2014. aug. 9. 17:48
1/4 anonim válasza:
A legtöbb torrent oldalakat teljesen letiltják
2/4 anonim válasza:
Arra nem tom választ viszont ha szerződsz egy VPN szolgáltatóval, mindenhez hozzáférhetsz ami tiltva van a német ip-röl.
Itt kb havi 2-5 E ott nem tom mennyi.
Tehát keress egyet, de ne német ip-t bérelj hanem pl franciát v japánt lényeg h külföldi legyen.
Na most ha pl letöltesz v mit és azt látják h ezt egy külföldi ip-vel teszed ha csak nem valami pedofil tartalom nem fogja érdekelni a hatóságokat mert látszolag v mely külföldi országhoz kéne fordulni az ügyben.
Persze azért kinyomozható ha utána néznek de első látszatra azt látják majd h X pl japán ipröl leemel v mit az őket nem fogja izgatni.
Mindenki ezt csinálja németbe, mondjuk MO-n enyiböl jobb élni.
3/4 anonim válasza:
most ha kalózöbölre gondolsz akkor pirateproxy.bz nekem ez működik meg am ncore itt is van......
4/4 Martinbh válasza:
Nekem nem lehet és is belgiumban élek nekem a tpb és az ncore meg ilyenek le vannak tiltva de magyar oldalak működnek torrent kereső . hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!