Hogyan lehetne felbontani a hűségszerződést, fizetés nélkül?
Figyelt kérdés
Vodafone Mobilnetem van, de egyszerűen borzasztó ! Hatalmas ping, online játékaimmal sjanos nem tudok játszani, lassú, állandóan lekorlátozzák, szóval szörnyű!
Valami úton módon fel lehetne bontani? Ha fizetnem kéne, 70 ezer forint lenne.
2014. aug. 9. 14:13
1/5 anonim válasza:
Hivatkozz arra, hogy sz@r a szolgáltatás, persze kúltúráltabb formában.
2/5 anonim válasza:
nyilván a mobilnet nem arra lett kitalálva pont a magas ping miatt, hogy online játékokat játsz vele. amúgy nem tudod felbontani sehogy, hiszen a garantált sávszélesség 0 mbit/s, tehát még akkor sem reklamálhatnál, ha semmilyen szolgáltatás nincs...
3/5 A kérdező kommentje:
6 hónapig játszottam fixen 35-40 es pinggel, mostanában kezdett el szarakodni. Szóval te nekem itt ne dirigáljál hogy mire lett kitalálva meg mire nem... Ha kapásból szar lett volna a válaszideje, nyílván nem kötök 2 év szerződést... Bújj el
2014. aug. 9. 16:31
4/5 anonim válasza:
technikailag akkor is ez a helyzet...de ha ilyen bunkó vagy, akkor ne ide írkálj, menj a vodához, ott verd az asztalt, és az ügyintéző fejét...ez a stílus lehet pont elég lesz ahhoz, hogy megúszod a kötbért, de akkor egész nap ülj ott...ilyen balf_sz emberek vannak, segítséget se érdemlik meg, nem tom mért vagy itt...
5/5 anonim válasza:
az utolsó mondatod is erősen megkérdőjelezhető...én eleve nem kötnék olyan dologra 2 év hűséget, ami semmit nem garantál...de érezd magad okosnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!