Miért nem tudom letölteni az AdBlock Plus-t?
Figyelt kérdés
Még a jó múltkor telepítettem az AdBlock Plust-t és tökéletesen működött is, ám ma mikor bekapcsoltam a gépet, és megnyitottam a böngészőt (Chrome), minden tele volt reklámokkal, pedig fel volt telepítve és engedélyezve is volt, így úgy határoztam, hogy letörlöm, majd megint feltelepítem, de mikor rá mentem a 'Installálás Chrome alá' gombra, nem történt semmi (többször is megpróbáltam és több verziót is kerestem, de semmi). Utána rámentem Google Chrome sajátos webstore-jára, ott is megpróbáltam installálni, de miután rákattintottam a '+ ingyenes' gombra (amivel installálni lehet) majd a 'hozzáadás'-ra, egy 1/2 percig kiírta, hogy feldolgozás, utána pedig megjelent egy ablak, ami azt írja, 'Hiba történt', és hiába megyek rá az újratöltésre, ugyanezt hozza ki megint. Ezért szeretném megkérdezni, hogy itt valamelyik fiatalember tudna-e rajtam segíteni, hogy mit csináljak. Mert ettől a sok reklámtól megőrülök. Előre is köszönöm.2014. aug. 9. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!