Ha rákeresek egy személyre facebook-on, az látja?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 20:22
1/8 anonim válasza:
Hogyne látná? Ha rákeresel Zuhany Rózsára, akkor mind a 1452 Zuhany Rózsa kap egy SMS-t, hogy Teszt Elek rákeresett.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem teszt elek vagyok, nice try ;)
2014. aug. 8. 21:17
3/8 anonim válasza:
Bakker, pedig már azt hittem jól megy a távolba látás. Úgy látszik még gyakorolnom kell... rá fog menni a hétvégém. :S
4/8 A kérdező kommentje:
Hát a távolbalátásoddal inkább sehol se dicsekedj el ;) Zuhany Rózsából még 50 találat sincs! De gyakorolj csak szorgalmasan, én szurkolok neked!
2014. aug. 8. 21:23
6/8 A kérdező kommentje:
Nem baj, kapsz 3 zöld kezet hátha megvigasztalódsz ;) Amugy én valami programra gondoltam, ami megmutatja hogy ki nézte meg az adatlapodat, stb.
2014. aug. 8. 21:31
7/8 anonim válasza:
Köszönöm. :) Nincs egyébként. Amiket esetleg a neten találsz, mind átverés és vírus/keylogger/etc. is jön vele.
8/8 A kérdező kommentje:
Én köszönöm!
2014. aug. 8. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!