Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Embereket lehet facebook...

Dóri115 kérdése:

Embereket lehet facebook rajongói oldalról kitiltani?

Figyelt kérdés
van egy csaj aki állandóan utánozza az oldalam és nagyon idegesít. nem lehet valamit tenni ellene? (légyszi ne írjatok ilyeneket hogy demokráciiában élünk...stb)

2014. aug. 7. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
hát pedig de :D nem tudsz vele mit csinálni. kitiltás is annyival jár, hogy nem tud hozzászólni, tetszikelni a bejegyzésekhez, csak megosztani...te meg fogadjunk egy 3. személyt utánozol...nagyon kíváncsi lennék erre az oldalra, mitől olyan egyedi, hogy ennyire zavaró, ha valaki utánoz.
2014. aug. 7. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
elhiheted nekem hogy nem utánozok senkit utálom ha utánoznak ezért nem utánozok én se senkit minden dolgot én találtam ki!!!!!!!
2014. aug. 7. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
linkelj, kíváncsi vagyok rá :D
2014. aug. 7. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
nem fogom linkelni mert fogadjunk kiröhögnél hogy milyen témában van oldalam! És nem azért mert utánozok valakit!!!
2014. dec. 30. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!