Paypal-al kapcsolatos kerdes. Valaki segitene?
Megtalaltam azt a funkicot.Most olyan problemaba utkoztem h: Latom a penzt amit kulfoldrol atkuldtek nekem,de a PAYPAL BALANCE (egyenlegem) megis nulla.Magamsem ertem de ez van:)
Szoval a penzt elkuldtek nekem,az osszeget latom is,de a egyenlegen megsincs ott...
Most mit látsz akkor?
Fent írtad, hogy látod a PayPalodon a pénzed.
Ha használtad a Withdraw funkciót (ennek vannak megkötései: ugyanazon a néven kell lennie a PayPalnak és a cél bankszámlának), akkor a PayPalodról szerintem el kell tűnnie a pénzednek, és x idő (nap?) múlva meg kell jelennie a bankszámládon.
Tranzakciot latom,emailt is kaptam h jott penz aa paypal-ra.
De az egyenlegem meg is nulla,ES nemtudok mit atutalni magamnak.
Akkor lehet, hogy csak várni kell.
Nem tudom mennyi az átfutási ideje...
atfutasi ido? de hiszen a tanzakciot latom:)
Sajnos egyelore nemmit se tudok tenni,ugy h valoban varnom kell
Kicsit más:
Decemberben vettem laptopot, 180 ezer forintért.
Kártyával fizettem.
Napokig még a számlámon volt a pénz, de zárolva (tehát elkölteni nem tudtam). A tranzakcióknál ugyanúgy ott volt, de még nem volt teljesítve...
Erdekesseg kepen leirom,hogy Amint a penzt visszakuldtek a paypal-ra ez automatikusan rakuldte az sszeget a szamlamra.Ezert volt NULLA az egyenlegem. :)
Most mar rendben van mindn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!