Who viewed my profile (facebookos mobil alkalmazas) tenyleg mukodik?
Valoszinuleg rossz kategoriaba irtam ugyhogy bocsi!
Nem szoktam elhinni ezeket az alkalmazasokat, de megneztem hogy kik neztek meg az en profilom elvileg es tenyleg olyanok voltak akikrol tudom hogy megszoktak nezni, barataim.
Meg megneztem a profilom anyum facebookjarol es azt is kimutatta.
Mellesleg mar 2 lany is letiltott akiknek neztem a profiljat, szoval lehet ok is hasznaljak.
Tudom hulyeseg, de mi van ha tenyleg mukodik? :)
20L
Az alkalmazás csak olyan információt tud lekérni a rendszerből, amit alapból is tárol (kedvelés, megosztás, hozzászólás).
A látogatókat nem tárolják, nem létezik olyan alkalmazás ami a látogatókról bármilyen információt meg tudna adni. Nincs ilyen lehetőség, és nem is lesz a jövőben sem, ezért tudhatod hogy kamu.
Amelyik alkalmazás azt mondja hogy a látogatókat fogja listázni, simán kilistázza azokat akik például sokszor szóltak hozzá a tartalmaidhoz.
Ez a jobbik eset amikor egy adatot hamisan látogatóknak tüntetnek fel. A rosszabb hogy vírus van benne vagy olyan felhasználási feltétel ami által te mindenféle dolgot fogsz reklámozni, szemetelni, terjeszteni. Az ilyen káros programokat könnyű terjeszteni, mert maguktól indítják el a hiszékeny felhasználók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!