Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet törölni magad...

Hogy lehet törölni magad HotDogról?

Figyelt kérdés
3 éve fent vagyok hotdog.hu-n, de már régóta felé se néztem. A nicknevet + jelszót még tudom, szóval ez nem gond. Viszont nem találtam olyat, hogy profil törlése :(
2010. jan. 12. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
nem toom, szabálytalankodj, és kilöknek:)
2010. jan. 12. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bejelentkezel, rámész a profilodra, azon belül a szerkesztési nézetet kiválasztod.

bejön a Profil szerkesztése ablak, és ahol irja ezt a szöveget, hogy Profil szerkesztése ott lesz pár kis ikonkép, köztük egy X arra ha kattintasz akkor törölheted a profilod, persze előtte megkérdezi, hogy biztos vagy -e benne. idézem:

"A profilod végleges törlésével megszűnteted a HotDog tagságodat.

A tagság megszűntetése után 30 nap áll rendelkezésedre, hogy kérd a visszaállításod.

Utána véglegesen törlünk a rendszerből. A profil törlésével az összes erőforrásod (kép, magazin, kívz, klub, stb) megszűnik. Ha ezt szeretnéd, akkor nyomj az OK gombra. Ha nem, akkor a Mégsem gombra kattitnts. "

Ha hasznos volt a segítségem akkor zöld hüvelykúj.

2010. jan. 12. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:
kilépés a hotdogról! :D köszi, én azt hittem hogy az csak simán kiléptet ^^ köszi és ment a zöld
2010. jan. 16. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!