Hogyan tudom törölni magamat az SFI oldalról?
Figyelt kérdés
Internetes pénzkeresés érdekelt.Egy lány jelentekett,hogy tud nekem egy jót ajánlani.Ajánlotta ezt az oldalt. [link] Azt is írta,hogy majd skypon tudunk beszélni.De nem tudtunk,és nekem nem tetszik ez az oldal.A lány sem válaszol sem az e-mailre,sem skypon.Ki akarok szállni ebből az egészből ! Úgyérzem,hogy ez egy piramis játék.Kérem segítsetek ! Le akarom zárni ezt a dolgot,és tovább lépni.2014. aug. 5. 07:11
1/3 A kérdező kommentje:
sikerült törölnömbb
2014. aug. 5. 17:21
2/3 anonim válasza:
Amúgy sem kellett volna aggódni, amíg nem fizetsz be és nem szervezel be embereket, addig csak egy regisztrációt csináltál. Semmi bajod nincs belőle. De jól tetted, hogy törölted.
3/3 anonim válasza:
Hogyan törölted a fiókodat? Nem.találom, hogy hol lehetne törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!