Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi csináljak, hogy be tudjak...

Mi csináljak, hogy be tudjak jelentkezni? Meddig nem tudok majd? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek!

Csináltam Facebookon egy Violettás Fan profilt, és egy csomó embert bejelöltem + engem is rengetegen jelöltek, és azt írta ki, hogy túlléptem valami óránkénti limitet. Kért valami arcfelismerős cuccot, de elszúrhattam, mert egyiküket sem ismerem. Kérlek segítsetek! Meddig nem tudok majd belépni? Mit csináljak? :(((((

#Violetta #Óránkénti limit túllépése
2014. aug. 4. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem profilt kellett volna csinálni, mivel a "Violetta" nem létező személy, már ezért letilthatják a profilt. Másrészt 5000 főben van maximalizálva a tagszám, így rajongói oldalt nem tudsz egy korlátozott profillal üzemeltetni (akkor sem ha soha nem éred az el 5000 főt, mert erre találták ki az Oldal nyitását).

A problémára visszatérve nem biztos hogy vissza tudsz lépni, vagy pedig a személyivel történő azonosítást fogják kérni, ami nyilvánvalóan megbukik mivel nem a te neved alatt fut a profil.

Az ilyen ellenőrzés azért van, hogy kiszúrják, nem ismerősgyűjtő vagy robot vagy-e, ezért kellene felismerni az ismerősöket. Mivel nem tudod, ezért ha csak ezt a belépési módot ajánlja a rendszer akkor nem fogsz tudni belépni.

Bármi is történik, ha sikerül belépned akkor addig hozz létre Oldalt a profilból amíg lehet, mert előbb-utóbb törölni fogják.

2014. aug. 4. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy hozzak létre oldalt a profilból, mikor be se enged? Ráadásul mostmár ezt az arcfelismerős valamit sem engedi újra megcsinálni...
2014. aug. 4. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy be fog engedni, ha minden azonosításon megbuksz. Te csináltál szándékosan olyan helyzetet ami több ponton sérti a felhasználási feltételeket, ezért tiltottak ki.

Ebben az esetben hagyd, és Oldalt csinálj egyből.

2014. aug. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!