Miért törölnek mindig?
Évek óta tagja vagyok a Bithorló oldalnak. Rendszeresen töltök le és fel. 2-3 évig semmi gond nem volt, de idén (bár nem tudom van e köze hozzá) vettem új laptopot és azóta most törölnek másodjára "csalás" miatt!
"12 MB/s feltöltési sebesség miatt - mivel az otthoni neted 0,34 Mbit/s-os feltöltési sebességgel bír (a speedtested szerint)"
Elsőre erről figyelmeztető levelet kaptam, írtam nekik mit csináljak, kértek új speed tesztet (az eredmény ugyanúgy 0,34 lett) és azt írták akkor valamiért biztos csak hirtelen "felugrott".
Rá 3 napra a fentebb idézett szöveg kíséretében töröltek.
Regisztráltam újra, új speed teszt (ugyanazzal az eredménnyel) és most szó nélkül töröltek megint.
Nem vagyok nagy számítógép guru, ha akarnék se tudnék csalni mert fogalmam sincs, hogy egyáltalán hogyan kell.
Munka után jól esik egy jó filmet megnézni, és kikapcsolódni... Erre használom/ használtam!
De ez már komolyan dühítő és szeretném tudni, mit csinálok rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!