Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Na szóval 2 hete volt egy...

Na szóval 2 hete volt egy vihar és azóta szinte minden szar az internetemen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na tehát az lenne a problémám hogy amióta volt ez a bazinagy vihar itt nálunk azóta nem tudok online filmet,videót nézi csak a youtubot engedi ha filmet nézek 1-2 perc után zöld lesz a háttér ha más videót nem filmet akkor 2-3 perc és megáll az egész de ez csak a vihar óta van és már nagyon sok dolgot próbáltam letölteni adobét nem működött próbáltam a google beállításánál nem működötegyszerűen amiket próbáltam azok marhára nem működtek és a gépem azt hiszi hogy nincs internetem naponta 1x amikor ki van írva hogy van internet kapcsolat apám gépén minden működik csak az enyémen nem amúgy már arra gondoltam hogy újra rakom a gépemet szerintetek? tudtok segíteni?

2014. júl. 31. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
nem kapcsolt le a géped vihar alatt?
2014. júl. 31. 21:12
 2/3 A kérdező kommentje:
A vihar Hajnali 1-kor volt és én azelőtt 10 percel mentem el aludni szóval én kapcsoltam ki a gépemet
2014. aug. 1. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy csak véletlen egybe esés

de sajnos nem tudom elképzelni mi lehet

de egy újra rakás lehet hogy valóban jobb lenne

2014. aug. 1. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!