A villámlás megölte a routert?
A tegnapi viharban nem messze tölünk becsapott a villám.
A router csak utána lett kihuzva.mikor elvonult a vihar,visszadugtam és azóta nincs net.
Mutatja a jelet,azt is hogy van kapcsolat,mégsincs net.
Hogyan lehetne vissza állítani?
Mikor hazaértem melóból,már vihar volt.szinte még a táskámst se tettem le,mikor mellénk csapott...
Akkor ezen már tényleg nem segít semmi?? :(
Én nyáron mindent kihúzok, ha elmegyek itthonról. Csak a létfontosságú cuccok, pl.: hűtő, bojler maradnak áram alatt.
Sajnos nincs mit tenni most már, ilyenkor nem csak annyi van, hogy a túl áramtól elfelejtette a beállításokat.
Ha garis a router, próbáld meg kicseréltetni, ha nem, de van lakásbiztosításod, akkor velük is próbálkozhatsz.
Kérdeztem anyuékat,azt mondták ezért nem hajlandóak a biztosítással kínlódni.
megvan a blokk,megkerestem,és a dobozát is.
5év gari van rá,és tavaly vettem majdnem mára napra pontosan.
de mivel tesóm hagyott mindent áram alatt mikor elment(pedig akkor már vihar volt)felajánlotta hogy ha nem fogadnák el a blokkot(nincs rajta feltüntetve hogy mit vettem,sőt még az ár se pontos mert egeret is vettem mellé)akkor most ő vesz egyet.
csak szerettem volna megspórolni az utána járkálást,de ha muszáj,akkor muszáj...
azért köszönöm a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!