Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok IP címet...

Miért nem tudok IP címet változtatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok van 1 UPC-s modemem amivel mindég tudtam eddig ip-címet változtatni de most nem tudok mióta a routert betettem (wifi)

Ez alapján csináltam mindég: https://www.youtube.com/watch?v=AqZINFVe5vc

De mióta vettem a wifit és beköttem azóta nem tudok ip címet váltani de ha a wifit kihúzom akkor tudok változtatni! Tehát kivan húzva megváltoztattam minden jó! Vissza be kötöm a wifit Akkor újra a régi IP címem lesz tehát az amikor a wifi be volt kötve ezt valahogy meg lehet oldani? mert csak akkor tudok ip-t váltani mikor nincs bent a wifi de akkor is hiába mert ha újra bekötöm akkor megint a régi lesz! Mielőtt megkérdeznétek igen igen mindent jól csináltam semmit nem rontottam el! És igen dinamikus az ip címem!

2014. júl. 30. 21:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagy a wifinek is van ip címe? és mindég azt használja?
2014. júl. 30. 21:11
 2/3 A kérdező kommentje:
[link] Nézzétek meg ezt a képet légyszíves és hiába próbálom nem változik meg de ha a wifit kiveszem megváltozik! ha vissza teszem újra vissza áll a régi ip cím!!!!!!!
2014. júl. 30. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld kihúzni, és bedugni a routert.
2014. júl. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!