YouTube (többi lent)?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék egy YouTube csatornát csinálni de nyugi nem "Gameplay" hanem tutorial videókra gondoltam mint Vegas pro 12 vagy Hogyan lehet logót csinálni paint ben egyszerűen vagy néhány plugint vagy szerver készítést de persze a video hd 1080 p és igényesen lenne megszekesztve.Mindent lépésről lépésre mondanék el. Szerintetek érdemes lenne e . (NEM SZÁMÍT A PÉNZ MONDJUK NEM IS KÉNE. Igazábol csak 100-200 feliratkozo legyen)
2014. júl. 29. 10:44
1/9 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem leírni hogy a csatornán minden hónapban egy Gamer konfigot összeraknék (elméletben) és et is megosztanám.Köszi a válaszokat előre is.
2014. júl. 29. 11:04
2/9 anonim válasza:
Ha az a cél, hogy 100-200 feliratkozó legyen, akkor rendben van. A te kérdésed az hogy "Érdemes-e?". Annyit azért leírhatnál, hogy mennyi időt töltenél ezzel. Mert ha már napi 1-2 órádat ezzel töltenéd, akkor én inkább valami más célt tűznék ki. Hobbi szinten ez abszolút elmegy (heti max. 3-4 órában). De ha mégis többet foglalkoznál vele, akkor már abszolút nem érné meg (legalábbis nekem nem), maximum akkor ha valami nagyobb célt is kitűznél (pl. valamennyi pénzt keresni, több tízezer feliratkozó stb). Minden attól függ, hogy te mennyire érsz rá, mennyire engedheted meg magadnak (gondolok pénzügyi alapra, ha kellenek kellékek pl. kamera stb.), és persze az, hogy neked mennyit ér ez neked.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál.A kellékek már megvannak csak videózni kell.És igen 1 héten kb 2 videó lenne.Vágó tudásom is van (Sony Vegas pro12) Nem álmodok 10 ezrekben és fizetésben sem.És szeretem ezt csinálni :)
2014. júl. 29. 13:10
4/9 A kérdező kommentje:
Meg talán 1-2 játék de az csak ritkán akkor ha lesz 100 feliratkozó mert velük szeretném megbeszélni hogy milyen játék legyen :)
2014. júl. 29. 13:13
5/9 anonim válasza:
Újabb Vegas tutorial? Minek? :) Természetesen értelmesebb munka, mint a gameplay, de ebből is már annyi van, és azok nagy része is hihetetlenül gagyi. Rettentően unom, hogy ha valamilyen tutorialt keresek, mindig át kell jutnom 5-6 tizenéves 15 percnyi szerencsétlenkedésén, mire találok egy valóban hozzáértőt, aki 2 percben megoldja a problémát. Persze, ha úgy gondolod, hogy megvan hozzá a tudásod, a kreativitásod és a szorgalmad, hogy praktikus, minőségi munkát adj ki a kezedből, akkor hajrá. Ha így gondolod, nyugodtan dobd át a linket privátban, és véleményezem, ha kíváncsi vagy rá :)
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm hogy írtál. És azért gondoltam erre mert tényleg Gameplay ból millió van a neten. Amúgy elég jól kitapasztaltam a Sony vegas pro12 őt és megmondom őszintén enm csak arról csinálnék videót hanem pl: Cinema 4d , Maxon 3d,ééés talán a maya ról is. Habár azt még eléggé ki kell tapasztalnom.Szóval majd ha gondolod küldök egy privátot és majd kritiikát mondasz rólat.Azért köszi hogy irtál.Ja és mindenkinek emnt a zöld kéz :)
2014. júl. 30. 13:21
7/9 anonim válasza:
A vegassal az a gond, hogy akár önállóan is gyorsan bele lehet jönni, az alapfogalmakat, mint a frame, keyframe, bitrate, aspect ratio stb. máshonnan is könnyen meg lehet tanulni. Mondjuk a Cinema 4D, 3DS Max, Maya tutorialból magyar nyelven már jóval kevesebb van, azokra még én is kíváncsi lennék. De igazából a tutorialnak is csak egy része a hozzáértés, mert ha nem tudod érdekesen, lényegre törően, közérthetően összefoglalni az ismereteidet, akkor semmit sem jelent. Sok tutorial készítő elköveti azt a hibát, hogy exhibicionizmus vezérli őket, ezért szeretnek elkalandozni, leragadni valami apróságon, és ha még ezekhez hozzávesszük, hogy lusta újravenni, ha hibázik, nem vágja ki a felesleges részeket, akkor lesz a 2 perces információból 10 percnyi ömlengés. Mindezt csak azért írom le, mert nem tudom, hogy mennyire tervezed komolyan venni a témát, és ezek az általam tapasztalt leggyakoribb hibák. És persze, nyugodtan küldd el privátban a munkádat, ha kész van, arra készülj fel, hogy kritikus leszek, mert úgy gondolom, hogy az csak az őszinte válaszból lehet tanulni, és csak a hibák felismerésével lehet fejlődni, legyen a vélemény akár pozitív, akár negatív :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi és holnap már küldöm is a linket a videóhoz . Amúgy eléggé komolyan veszem és szeretném is csinálni :) Amúgy nsm tudom miert mindenki a sony vegassal jön . Olyat nem is annyira szeretnék ! Inkább SFM meg stb.Szóval ezeket majd később szeretnék Minecraft pluginok-ról is.Szóval nagyon sok elképzelésem van és ezeket meg is tudom valósítani mert van annyi tudásom.Amúgy amit most szeretnék feltölteni az egy olyan videómat amiben megmutatom hogy kell egy jó logót csinálni paint el 10 perc alatt. Köszi hogy írtál.
2014. júl. 30. 21:41
9/9 A kérdező kommentje:
Holnapra meg is lesz a videó.Küldök neked majd egy linket privátba.Köszi hogy elküldhetem és hogy véleményt mondasz róla.
2014. aug. 1. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!