Hogy tudok egy VPN szervert csinalni a telefonombol?
sziasztok. a kerdes adott.
a telefonom internetet szeretnem hasznalni,kapcsolodva egy VPN szerverre.
korbeiras:
igen a telefonet, korlatlan adatforgalom es kb 5-8 mbitem van mindenhol.
sajnos a normal internetszolgaltonal van egy parent control amihez en nem ferek hozza, es igy nem tudok megnyitni oldalakat. megmiellot mindenki a po.rnora gondolna, betting oldalakrol van szo. koszonom :D
megtudom osztani a telefonom internetet usb tetheringel is vagy hotspotkent, viszont olyasmit szeretnek mint a VPN. tehat hogy, csatlakozok windowson es ugymond elrejt, a telefonos netem moge.
Ha a teleofnod hotsport, és ahhoz csatlakozol, akkor gyakorlatilag az a teleofn a router és a mobilnetet használod. Mi itt a probléma?
Biztos, hogy az internetszolgáltatónál van a korlátozás? Nem a gépen?
en ezt ertem.
igen egyebkent biztos, hogy a szolgaltato, mert bejon a taltalk oldal meg hogy bla bla bla content.
es sajat gepen vagyok, en telepitettem, nem emlekszem, hogy lekorlatoztam volna magam :D
igen ez igy igaz a hotspotrol, de a kerdes mas.
van e lehetosegem, vpn szervert futtatni, android keszuleken?
Lehet, hogy rosszul írtam, de a lényeg, hogy routeren is lehet korlátozni. Én pl. megtettem már...
De még mindig nem értem, minek neked VPN, ha a telefont hotspotként használva, egy teljesen más hálózatot használsz így is...
"viszont olyasmit szeretnek mint a VPN. tehat hogy, csatlakozok windowson es ugymond elrejt, a telefonos netem moge."
Ez a vége az irományodnak. És szerintem a hotsport pont ilyasmi. Ezért nem értem, mit vársz egy VPN-től. Ezt leírhatnád, ennyi lenne...
Mindegy, ne válaszolj, inkább le is iratkozom erről.
További szép napot!
rendben.
semmikepp sem akartalak megserteni, csak keresem a kerdesre a valaszt.
ha mar hasznaltal hotspotot akkor tudod, hogy a telefon nagyon felmelegszik tole (enyem aluminium hazas) tehat megjobban. plus a hotspot arra, jo ha alapbol nincs internetem a gepemen. de nekem van.
es egyszeruen csak azt szeretnem, hogy a gepem, alkalmankent a telefonos internetet hasznalja de akar ugy is, hogy a gep itthon, a telefon meg 5km tole.
tessek. bar nem ertem, hogy miert kell ennyire megmagyaraznom, amikor a kerdes vilagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!