Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jó ez a partnerlista-karbantartó?

Jó ez a partnerlista-karbantartó?

Figyelt kérdés

Amikor megnézem a partnerlista-karbantartót a barátnőmnél azt írja ki, hogy nemvagyok fennt nála.

Még az is ki van írva, hogy nemrég beszélgettem vele.

(ez így igaz)De nem tiltott le.

Akkor miért jelzi ezt ki?

2010. jan. 10. 16:53
 1/5 anonim válasza:
:S:S:S Az egy szar.... én nemis nézem azt.
2010. jan. 10. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
az hogy nem vagy fent nála nem azt jelenti hogy letiltott-e, mivel ha kitöröl de nem tilt le úgyis lehet
2010. jan. 10. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
De nem is törölt ki, nemértem.
2010. jan. 12. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is van egy parnerem, akihezt azt irja nem vagyok fennt, pedig fennt vagyok. én nala is ezt irja. én live messengerrel nézem h kinek vagyok fennt meg kinek nem. csak valami gubancs végett irja ezt sztem.
2010. jan. 12. 19:35
 5/5 anonim válasza:
Nekem is az volt a gondom, hogy egyik ismerősöm azt hittem letörölt a listájáról, mert a Partnerlista karbantartó szerint nem vagyok fent neki, ehhez képest látja mikor vagyok fent és írt is nekem! (Ezen agyaltam h ezt meg hogy csinálja!:D) Ezek szerint valami gubanc van ezzel a funkcióval!
2010. jan. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!