Mit jelent az, hogy Adsl internetet hoznak hozzánk az Invitelsek vagyis az milyen lesz? Kábeles vagy milyen? (LENT)
Figyelt kérdés
Rendeltem ADSL szereld magad csomagot az inviteltől ami 10 megás és azt szeretném kérdezni ,hogy ilyenkor mire számítsak majd? Mit fognak nekem küldeni ? mert mi a pusztában lakunk és nem hiszem ,hogy a futár egy kábelt húz magaután vagy ez valami antennás lesz . Tyy a segítségeket.2014. júl. 26. 19:11
11/17 A kérdező kommentje:
oksa tehát akkor elvezetik ide mikor hozzák az internetet akkor egyúttal már beis szerelik akkor miért szereld magad csomag?
2014. júl. 26. 20:12
12/17 A kérdező kommentje:
vagy akkor ,hogyanis? mikor hozzák ki a modemet? akkor fogják ide meghúzni az internetet?????? és ez kb mennyi idő mire ezt megcsinálják elvire a szereld magad csomag kiszállítása 15 napon belül. Ebből már 8 nap lejár akkor 1héten belül?
2014. júl. 26. 20:14
13/17 anonim válasza:
Azért, mert a modem/router beállítást neked kell elvégezned a számítógépeden, ők saját készülékükön ellenőrizni fogják, hogy működik-e rendesen a kiépítést követően, ezután csak a kis fehér doboz marad, a végpont, ahonnan neked kell tovább "szerelned" a kábeleket, modemet, routert, programbeállításokat - felhasználói név megadása, jelszó stb. Ha mégis igényelnéd a segítségüket ebben, annak igen borsos ára van minden szolgáltatónál. Érdemes lehet egy ismerősödnek szólni, aki ért az informatikához, hogy segítsen benne.
14/17 anonim válasza:
Hát, szerintem ez úgy van, hogy a modemet a visszalévő 1 héten belül kiküldik, viszont a kiépítés ettől eltérő későbbi időpontban is lehet. Azt hiszem, a megrendeléstől számított 30 napja van a szolgáltatónak kulcsra készen átadni az internetet. Innentől fog kezdődni a számlázás és a hűségidő.
15/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszodat. akkor még várhatok rá pár napot ,talán hetet a kitelepítésre és ,hogy üzemképes legyen :) most kértünk visszahívást remélem itt megmondják majd mikor lesz körülbelül a kitelepítés .. Ment az összes válaszodra a zöld és még 1x köszönöm a válaszod! Jah és még annyi szerinted nagyon nehéz lesz majd rácsatlakoztatni a kábelre mert nekünk nincs számteches ismerősünk!
2014. júl. 26. 20:25
16/17 anonim válasza:
Nagyon szívesen! :)
Én amikor először csináltam ilyet, sokat fogtam a fejemet, hogy, miért nem sikerül csatlakozni, amikor helyesen adom meg az adatokat. Szóval, a kábeleket csak jól fogod tudni bedugni, a szoftveres beállításnál adódhatnak elakadások, de előbb vagy utóbb menni fog neked is! Inkább előbb és könnyen meglehet, elsőre :)
17/17 anonim válasza:
hali
mennyi idő volt amire a telefon vonalat behúzták a házhoz?
és tényleg csak ha minden kész van onnantól kell fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!