Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be lehet állítani úgy a...

Be lehet állítani úgy a torrent klienst, hogy a fájlokat egyáltalán ne töltse vissza?

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a célod akkor nem neked való a torrentezés. Mindenféle elvekről való szentbeszéd helyett: ha lekorlátozod a feltöltést akkor letölteni sem fogsz tudni. A kliensek egymással kommunikálnak, ha te nem osztasz vissza akkor a feléd történő feltöltés is lekorlátozódik.

Azaz ha letiltod a feltöltést akkor a letöltés sem fog menni, vagy csak minimális sebességgel.

A végére az ész osztása: te úgy töltesz le, hogy valaki más feltölt, ez a rendszer életben tartója. Ha kivonod magad belőle akkor tőled is megvonják a lehetőséget. Ha csak azért nem akarsz feltölteni mert a jogvédelemről szóló törvény tiltja, akkor előbb el kell fogadnod a tényt hogy enélkül nem fog menni. Magyarországon jelenleg senkit nem érdekel hogy mit torrentezel. Ha akarnak sem tudnának utánad járni egy normális tracker esetében (= nem pistike-féle összetákolt).

2014. júl. 26. 01:37
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. júl. 26. 01:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezt én írtam. Az ügyvéd mindent tud. MINDENT. Visszamenőleg 3 évre. MINDENT TUD. Mikor, hogyan, mit, mivel. Én programtervező matematikát tanulok, de én is megdöbbentem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__59209..

2014. júl. 26. 01:47
 4/4 anonim ***** válasza:
AmitTe írtál a linket olvasván-kamu az egész, ne foglalkozz vele! A kérdésedre #1 leírt mindent nincs mit hozzá fűzni-kiegészíteni! Mj: ezért sem adok senkinek főleg idegeneknek torrent meghívót...
2014. júl. 26. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!