Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon jelent valami,...

Facebookon jelent valami, hogy kik vannak az elso helyeken az ismerosok kozott?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kivancsi, hogy van-e olyan alkalmazas vagy barmi amivel megnezheto, hogy ki jart az oldalamon. Errol tudom, hogy ninncs. Viszont feltunt, hogy az idovanalon is ahol mutata par ismerost, meg ha bemegyek az ismerosok listajaba ott is feltunoen ugyan azok az emberek vannak alltalaban az leso sorokban. Erre hallottam azt, hogy miattam van mert azok vannak ott akikkel a legtobbet beszelek, meg likolok stb........ na ez azert buko, mert sokszor olyan van ott akivel eletemben nem beszeltem, akinek nagyritkan likolom barmilyet....sot, nem beszltem vele kb 10 eve. Akkor miert vannak ott? Nem lehet, hogy megis van benne logika? Talan tenyleg azokat pakolja oda a facebook akik sokat neznek engem. Velemeny? :)
2014. júl. 25. 14:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!