Lehet-e valami hátránya, ha iwiwen valaki ismerősnek jelöl, és visszajelölöm, habár nem ismerem?
Sokan bejelölnek ismerősnek, akikről fogalmam sincs, honnan ismerném.
Így meg tudja nézni email-címemet, ezzel vissza lehet élni? Vagy még mást is meg tudhat így rólam, amivel visszaélhet?
Igen megtudhat rólad olyanokat amivel visszaélhet.
Ha nem az van beállítva hogy nem lássa az e-mail címedet akkor láthatja.
Ha elég erős jelszót használsz, akkor az e-mail címed birtokában nem fogja senki feltörni...
Viszont megtudhat rólad olyat, amit nem adsz ki bárkinek: cím, telefonszám, msn, stb. Minden adatról beállítható, hogy ki láthatja: senki, csak ismerősök, bárki. Az e-mail, a címet, a telefonszámot, msn-t, érdemes csak ismerősöknek megadni... Akkor viszont ne jelölgess ismeretleneket vissza. Pláne ha 18 éves szőke csaj vagy... A mai világban...
Köszönöm! Nem is tudtam, hogy az is beállítható, hogy az ismrősök ne lássák az email-címemet!
Csak az email-címmel lehet visszaélni? Vagy mást is úgy érdemes beállítani, hogy ne láthassák az ismerőseim?
35 éves barna anyuka vagyok, és szeretném leadni a szülés utáni felesleget (is, meg az azelőttit is:)))... Bár természetesen előnyösebb fotókat teszek fel magamról, mint mindenki, hát ki tudja, ki milyennek lát...
Csak sajnos az arcmemóriám olyan amilyen, és mivel több helyen éltem, sok helyen dolgoztam fő/mellékállásokban...stb, nem akarok megsérteni senkit, így eddig gyakran visszajelöltem olyanokat, akiket máig sem tudom, ismerem-e. (Néha később felismertem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!