Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Amik jönnek játékok azokat...

Bialkó.Dénes kérdése:

Amik jönnek játékok azokat kiviszem singleplayer-ben 1mb-os netünk van itthon gondolkozok azon hogy hozzápótolok és 10mb-os internetünk lesz 10mb-os internet elegendő a multiplayer-játékokra? Pl Assassin's Creed 4 meg hasonlókhoz?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előző (OFF-os) vagyok. Ne hagyd magad megtéveszteni a MHz-ekkel. Jelenlegi processzorok egy APU, ami nem kimondottan játékokra való. Leginkább irodai felhasználásra, filmnézésre alkalmas. Van benne grafikus chip, ezért jó vétel annak aki nem akar vagyonokat költeni, de mégis egy viszonylag használható gépet szeretne. Az FX8320 60%al erősebb jelenlegi procidnál, az alacsonyabb órajel ellenére is.
2014. júl. 25. 02:08
 12/15 A kérdező kommentje:
60% az azért nemkevés... már amikor meglett az r9 270x-em és hozzáraktam már akkor éreztem hogy nincs kihajtva teljesen 100%ban a videókártya és hogy többreképes valaki 1szer aztmondta nekem amikor felraktam egy kérdést aztmondta hogy itt ott az én procim is kihajtja az r9 270x-emböl a maximumot na meg egy lóf... :) AMD A10 5800k és FX 8350 között ég és föld..
2014. júl. 25. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt azért nem hinném, hogy olyan sok a különbség az fx meg az A10 között...

G.

2014. júl. 25. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:

"In multi-threaded applications, the processor has 60% higher performance.

The microprocessor is 25% faster in memory-intensive tasks."

Teszt: [link]

2014. júl. 26. 00:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ne privátba!

Ha ennyi pénzed van processzorra, lapra, meg hűtőre, akkor i5-öt vegyél, sokkal jobban jársz vele.

#14: És egy szálon, ami a játékok szempontjából sokkal fontosabb?

G.

2014. júl. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!