Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom kideríteni, hogy...

Hogyan tudom kideríteni, hogy ki szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok!az lenne a főproblémám,hogy ismerőseim szóltak,hogy valaki az én nevemben hozott létre adatlapokat,és email címeket különböző oldalakon,bizonyítani sajnos nem tudom,de sejtem ki lehet az,nagyon idegesítő,hogy így szemétkedik velem,mert ez nem játék,szólnék a rendőrségnek,de úgysem csinálnak semmit,segítsetek kérlek!:(((((hogy tudom kideríteni az illető személy azonosságát????
2010. jan. 10. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Bukó ez a dolog.
2010. jan. 10. 09:44
 2/9 anonim válasza:
Fordulj a rendőrséghez, nekik megvannak az eszközeik, hogy kiderítsék, ki szórakozik a nevedben. Nem, hiszem, hogy te utána tudnál járni ennek dolognak. (A rendőrség tudja megkeresni az internetszolgáltatót és csak nekik adják ki az IP-címet, ahonnan az e-mail-címeket, adatlapokat létrehozták.)
2010. jan. 10. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Most akkor képzeljük el hogy a magyar rendőrség ezt tartja a legfontosabb problémának, és hogy értik majd miről van egyáltalán szó :D. Ez így esélytelen lenne. Te is hozz létre téves digitális lábnyomokat és valahogy próbálj meg vele kapcsolatba lépni. Kutasd össze azokat az adatokat amiket elérhetővé tett magáról és próbáld kideríteni hogy mi kell neki. Ha nem elég óvatos és direkt kommunikációra kerül a szó, akkor egyszer talán elszólja magát. Lassú víz, partot mos.
2010. jan. 10. 10:15
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a segítségeteket:917 éves lány vok amúgy,akire pedig gondolok 22 éves srác,nem hiszem,hogy letudnám buktatni:(((ha ő az egyáltalán.
2010. jan. 10. 10:29
 5/9 anonim válasza:
Mivel fiatalkorú vagy, csak a szüleid tehetnek feljelentést (persze úgy, hogy elkísérnek, tehát te is ott vagy és te teszel tanúvallomást). A helyedben szólnék a szüleimnek, elmesélném,hogy valaki az adataiddal szórakozik. (Bár nem tudom, milyen adatlapokról van szó, amelyeket a nevedben létrehoz az illető, de véleményem szerint nem lenne szabad hagyni, hogy valaki visszaéljen az adataiddal.)
2010. jan. 10. 11:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van,egyik barátnőm pedig énekel szabadidejében,videót is töltött fel a népszerű you... oldalra:)nem azért mert feltűnősködni szeretne,hanem csak ez a hobbija,és szereti csinálni,de valaki az ő videóját töltötte fel az oldalra,és más címet adott a videónak,így próbálja égetni a barátnőmet,hihetetlen mennyi szemét gonosz ember van:(
2010. jan. 10. 11:20
 7/9 anonim válasza:
2010. jan. 10. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
És mi lehet a következménye ha vkit ilyenért elkapnak?
2010. jan. 10. 14:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Ezt már én is szerettem volna megkérdezni.:)megnézném az illető arcát.
2010. jan. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!