A böngészőben egy idő után elkezd szaggatni?
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy találtam egy számomra tetsző böngészős stratégiai játékot és elkezdtem vele játszani.
(A neve: Supremacy 1914)
A 4. napon mióta játszok egyszer csak azt nézem hogy mozgatom a térképet és szaggat az egész meg minden, gondolom valami bug, oldal újratöltés.. semmi javulás, előzmények stb-k törlése... semmi javulás, gépújraindítás... semmi javulás.
Ez Google Chromeval volt.(Újra is raktam a böngészőt)
Gondoltam hát jól van lehet nem szereti a Google Chromot.
Letöltöm az Operát, tökéletesen megy és eltelik 3 nap és hoppá elkezdődik ez a probléma. jÓ, mondom újrarakom a böngészőt... ez megoldja a problémát de úgy is kicsit lesz jobb és 4-5 óra eltelte útán megint reinstallálnom kell az Operát.
Kérlek segítsetek hogy mi lehet a gond.
A gépem mostanában elég furán működik, olyan játékok amíg eddig jól elfutottak azok szaggatnak stb..
Nemsokára újrarakom a gépet, szerintetek ez megoldást nyújthat?
De z mégis csak egy simma böngészős játék, amúgy más nem laggol a böngészőn csak ez. Haveroknál semmi baja és senki másnak nem volt még ilyen problémája)
Kérlek segítsetek.
én amint tapasztalnék ilyen problémát, újraraknám a gépet, h minden tiszta legyen, és a legfrissebb vga drivert fellökném.
Egyébként sok múlik az internet kapcsolaton is. Wifiről tolod?
Ugyan ez, semmi nem javult.
Itt gép újrarakás lesz.
próbáld meg kábelről, jah.
+ nem tudom le van e jelszózva a Wifid, ha nincs, tedd meg, ha le van, és elég könnyű jelszava van, változtasd meg. Függ attól is, h otthon hányan használjátok. Sokat lassít a neten, ha rajtad kívül még 1-2 ember fent van.
+ mint mondtam, én egy reinstallt tolnék a rendszeren
Mint írtam nem javult, jelszózva van és itt szerintem nem az internet a hibás. Pl.: Régen GTA SA futott tökéletesen stb.. Most meg belépek, 40 fps lowon... mondom: aha-> exit > uninstall -> agyf..z
Nem értem mi van ezzel a géppel, holnap újrarakom remélem jó lesz.
Amúgy egy 4 éves laptopról van szó, remélem nem az a baja hogy a 4 év alatt valami alkatrész már haldoklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!