Vannak olyan youtube videosok Erdelbol, mint HErBY, vagy Goodlike?
"Tehát primitív, kulturálatlan alkesz youtube-osokat keresel?"
Köszönjük kedves kivénhedt liberális barátunk!
Hagyd abba a székelyek általánosítását! Több magyarság van bennük mint benned!
Kedves szövegértési problémákkal küzdő barátom!
Mutasd meg kérlek, hol mondtam én bármi rosszat is a székelyekre?
A példának felhozott "videósokat" jellemeztem, főleg az elsőként felhozottat. Akinek ha megnézed a videóit, te magad is rájössz, hogy egy primitív, nagyképű, kulturálatlan alkoholista suttyó. Ebben hol van a székelyek szidása?
De ha már itt tartunk, hogy magyarság. Te mit tettél a magyarságért? Én kérlek szépen azt, hogy tudásommal és munkámmal MAGYARországot erősítem, holott lehetőségem lett volna külföldre mennem, hadd ne ecseteljem, sokkal nagyobb anyagi megbecsülés mellett.
Úgy gondolom, itt kezdődik a magyarság, és nem a szájhősködésnél, meg a magyarság nevében bemutatott primitív lázongásoknál. Na meg ott, hogy valaki tudjon egy egyszerű magyar mondatot értlemezni, kedves székely barátom.
Ha szerinted egy Herby-ről kiállított vélemény a székelyek leszólása, akkor kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!