Hol tudom feljelenteni azt, aki azzal zaklat, hogy feltöri a facebook-omat? Ha felfüggesztem az mit jelent?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 22:20
1/2 anonim válasza:
jajj ugyanmár, biztos valami óriási nagy hekker lehet, aki még a saját profilját se tudná feltörni, ha véletlenül elfelejti a jelszavát...röhögd ki...esetleg változtass jelszót...2 dolog lehet az előnyös mások számora. a gyenge jelszó, vagy ha ismerik a jelszavad...a többihez egy kicsit több szenvedés kell...
2/2 Lajos54 válasza:
Erre szokták mondani, hogy "A sóhivatalban"...
Képzeld el, ki (melyik szervezet) bírna foglalkozni ilyesmivel? Ráadásul úgy, hogy csak fenyegetőzik az illető. De még ha valóban meg is tudná tenni, akkor sem nagyon foglalkozna vele senki (főleg nem például a rendőrség), vannak ennél jóval komolyabb dolgok is.
Egyebekben pedi egyetértek az előttem szólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!