Van egy usb portos tp-link routerem, de a használati utasítás weboldala nem létezik, honnan tudhatom meg, hogy hogyan használhatom ezt a funkciót?
pendrive csatlakoztatása routerhez
2:routerben bekapcsolni ezt a funkciot(alabl ben van kapcsolva)
3.Futtatás(win+r) és beirod ezt: //tplinklogin.net/
bocs, de hülye vagyok ehhez a dologhoz, és ha csatlakoztattam, hogyan fogom elérni, a gépen is kell valamit csinálnom (MacBook)
és azt hogyan lehet, hogy a megosztott HDD bizonyos részét csak én lássam, míg más részei teljesen nyilvánosak annak, aki csatlakozni tud a wifi-hez? Ez router kérdés, vagy szoftveres kérdés?
Alkalmazások között(alul tudod a hosszu csík) findere jobb klik :coonect to server
és beirod ezt:
smb://tplinklogin.net
Nem minden típusnál egyforma a funkciója az USB portnak.
A TL-WR és a TL-WDR szorzatoknál jó nyomtató szervernek ás fájlszervernek (külső vinyót, pen drive -ot rákötve).
A TL-MR sorozatoknál viszont kizárólag 3G/4G modemeket tudsz csatlakoztatni.
A tp-link.com elég sokszor be van krepálva, de más domén nevekről is elérheted pl. a [link] nekem mindig működni szokott.
WDR-em van
exFAT-os pendriv-al nem megy
az amerikai oldalt elértem, itt vannak a firmware-k [link]
de nem tudom, hogy jó-e nekem valamelyik, vagy egyikkel sem lehet ezt megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!