Mi okozhatja a következő hibát?
Kb. 2.5 éves a számító gépem .Jó fél éve a következőt csinálja .Jó 2 órai üzem után gyorsan kezd lefagyni.
Ekkor azonnal újra índitom ,és megint kibír ennyi időt kifogástalanul .
Segitségét kérnem annak,aki jártas a szám.gépes dolgokban ilyen téren is .
Sajnos nekem minden kínai ebben .
Köszönöm,tisztelettel !
Valószínü túlmelegszik valamelyik eszköz. főleg kánikulában. Érdemes lenne kitakarítani, újrapasztázni. Mindenféle képpen ellenőrizd először a hőmérséklet értékeket!
Aida64:
csacsi2 jól mondja , én is erre gondoltam elsőnek.
Azért írj ha valami van !
Ha nem tudod hogy kell pasztázni kérd meg egyik ismerősödet.
A tisztításnál meg ügyelj ,hogy ne törj le semmijen alkatrészt . Esetleg nézz előtte meg egy pár oldalt ott leírják részletesen meg videók is vannak.
Elégtelen hűtésnél lehet -10 is, hamar túlmelegszik. Ellenőrizd. A többi hibakizárás hosszú és sok-sok ellenőrzéssel jár pl RAM hiba,merevlemez hiba, de ezeknél általában nincs 2 órás idő.windows Eseménynapló is informál a hibákról! Vírusellenőrizted?
hibafeltárás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Én max a virusirtót tudom megnézni,de az nagyon jó,amit feltelepitettek .Ettől biztosan nem lehet .Nekem ez csak otthoni használatra van,nem munka eszköz .Csak jó lett volna mi is okozhatja ezt.Igazából nem szivesen vinném szerelőhöz,a rossz.tapasztalatom miatt .Ha nem okoznak újabb bajt az újrainditások ,akkor különösebben nem is foglalkoznék vele .
Köszönöm az eddigi segítséget is . D
Ajánlom figyelmedbe az Eset Online scannert és a Vipre Rescue-t.... Bármelyik mehet meglévő vírusírtó mellé, ez csak átvizsgálja a gépet. Nálam ez a kettő mindig talált olyat amit más vírusírtó átengedett.
Egyébként mind2 ingyenes.
[link] ---> ennél elsőnek az eset smart-ot kell telepíteni,de aztán onnan már automatikusan indul a vírusírtás is, neked nem kell semmit csinálni.
Ezen kívűl még számtalan dolog lehet , lehet a háttérben futó alkalmazások, amik feleslegesen zabálják a procit .
Olyan alapvető dolgokra is figyelj,hogy mi indul automatikusan a windows indításánál(bár ez akkor nem csak 2 óra múlva jelentkezne)
Nem árt egy töredezettségmentesítés + ccleaner .
Ha elakadsz vagy nem tudod hogyan fogj hozzá akkor írj privátot.
Nagyon-nagyon köszönöm az összes segítő választ.
Megpróbálom megcsinálni a gépen amit csak tudok .
Ha elakadok ,írni fogok újra . D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!