A Youtube.com oldalra feltöltött útmutató videók után, mit kell csinálnom ahhoz, hogy ezekkel a videókkal pénzt lehessen keresni?
Az a lényeg hogy nekem magától kiirta a partnerséget!
Ez azt jelenti hogy a videóiddal pénzt tudsz keresni.
De
Ha nem jó videókat csinálsz
(amit meg néznek 2500 leg.)
akkor nem kapsz érte semmit!
És gameplayeket csinálj azon a legtöbb érdekesség meg tutorialokon!
add meg a csatorna linkjét kérlek és majd segitek majd irj privába!
A videóiddal igen nagy nézettséget kell elérned, a többi már megy magától. Ha megvan a nagy nézettség, előbb utóbb úgy is megkeresnek, és majd informálnak a továbbiakról.
Amennyiben kicsi a nézettség, kár minden erőfeszítés, úgy sem kasziozol.
adhunter van skype címem meg adom: gabi-star16 a képen
fehér baseball sapkában vagyok és barcelonás mezben.
Skype - on meg tudnánk beszélni, azt, hogy miben tudnál segíteni, egyébként szívesen fogadnám segítséged...
De hogy jobb segítséget tudj nekem adni, van TeamViewer 8 progim is, ezen keresztül tudod irányítani a gépem, miközben látom, hogy mit csinálsz a gépemen...
:O Kisgyerek senki nem mondta még hogy az interneten nem kéne más kezédbe adni a gépedet? :O
Olyanról csinálj tutorialt amit egy 3-5 vagy több éve már űzöl és jól ismersz....egyébként a gameplayeket már az egész internet unja...akik nagoyk azoka tnézik d eújak nem kellenek
Én zenekészítéssel kapcsolatos dolgokat, Dj szoftverek kezelésének útmutatóit, FL Studio tutorialokat, és játék letöltéseket meg telepítéseket is töltök fel youtube-ra.
Az a kérdésem, hogy hogyan kell beállítani a youtube-ot, hogy pénzt lehessen keresni a videóimmal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!