Valaki tud egy hiteles sebbeségmérőt ajánlani?
Figyelt kérdés
Mert a spedtest, netmérő is teljesen mást mutata pl. az oklahomaspedtest 7.65 MB/sekundumot mutat 5-ös netnél a netmérő 4.94-5 körül, a sebessegmero.hu meg 1.60 körül lkérlek segítsetek melyik a hiteles mérő egyik mögött se futott más csak a mérő oldal! Mert fontos volna tudnom mennyi az annyi! A kérdéshez még annyit: tudom nem 100%-os egyik se de nekem a leghitelesebb (ingyenes) kellene!2014. júl. 21. 10:20
1/6 csacsi2 válasza:
2/6 anonim válasza:
Nem írtad, hogy ki a szolgáltatód, ha esetleg a UPC lenne, akkor itt az ő sebességmérőjük: [link]
3/6 csacsi2 válasza:
upc is az ookla -t (speedtest.net) használja.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hogyan válaszam ki a legköztelebbi szervert?
Egyébként Btel-es vagyok ( de a Telekom ADSL-ét használja, sajnanincs más, de majd jövőre talán lesz igéretet már kaptam rá)
2014. júl. 22. 15:06
5/6 csacsi2 válasza:
Ne egyből a begin test re klikkelj, hanem a térképen válaszd ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De jó lehet magának van UPC itt saose lesz sajna szerintem ahol én lakom
2014. júl. 22. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!