Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Viharban tönkrement routerrel...

Viharban tönkrement routerrel tudnak még kezdeni a boltban valamit?

Figyelt kérdés

Tp-link routerről van szó. 1 hete vihar volt és a modemtől kezdve az elosztóig minden tönkrement >.< Szóval igen.. elég rendesen megszívtuk. Sajnos én pont külföldön voltam szóval nem tudtam ellene mit tenni. 5 hónapja vettem, 2 év garanciával, jótállással (nem tudom hogy a 2 ugyanazt jelentené-e ?). Tudok ilyenkor bármit is tenni ? Megvan minden, blokk is stb. Ha visszaviszem a boltba akkor tudnak valami biztatót mondani vagy elküldenek a francba ilyenkor ? A jótálláson az áll hogy ,,egyéb külső tényező mint pl szennyeződés,folyadék, ÁRAMINGADOZÁS" okokból keletkezett hibára nem érvényes a jótállás. Ha azt nézzük, áramingadozás nem volt csak egy villám, legalábbis ezt mondták itthon. :S Járt valaki így ? Esetleg ötlet ?? Vagy felejtsem el az egészet ?

Egyébként a router működik, telón csatlakoztam meg minden.. de hiába mert mintha nem is lenne net.. hiába full jelerősség. Gépen pedig azt írja hogy egy hálózati kábel nincs bedugva. Próbáltam resetelni, feltelepíteni megint de azt írta a telepítő hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot.

2014. júl. 20. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Villámkárra nem érvényes a garancia. Megpróbálhatod érvényesíteni, hátha szerencséd lesz.
2014. júl. 20. 17:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Sikerült ;) Kipróbálták, aztán csere. :)
2014. júl. 21. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!