UPC-nél lehet nagyobb tudású modemet igényelni, mint az alap ingyenes?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 02:38
11/14 anonim válasza:
meg két és félszerezték a Diginél a sebességet
a torrentet én említettem a szerelőnek mikor kijött hibát javítani
12/14 anonim válasza:
torrentnek van külön portja, és azt tudják tiltani, azt meg amit írtam hogy nem tilthatják, azt meg az invitelnél mondták... bár az érdekes hogy egy kis mezei szolgáltatónál meg már az ellenkezőjét mondják hogy kellene nekik tiltani...
13/14 A kérdező kommentje:
miért kéne egy portot tiltani? azért fizetek elő, hogy portot kapjak, egyébként meg a port nem torrent
másrészt miért függne a dróttól az egész?
2014. júl. 20. 19:00
14/14 anonim válasza:
De az, mármint megvan minden porgram, szolgáltatásnak egy port a torrentét így fejből nem tudom, de csak egy példa: az ftp szerverek a 21-es portot használják, ha a szolgáltatáson az előfizetéseden letiltják a 21-es portot akkor nem tudsz elérni ftp szervereket... minden szolgáltatásnak megvan egy saját portja, külön azonosítója, ha ezt tiltják akkor azt nem fogod tudni elérni...
nézd csak, erre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!