Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudom megnézni vagy...

Honnan tudom megnézni vagy valami beállítás nincs hogy a netemnek van-e wifije?

Figyelt kérdés
Mármint unokatesóméknak most már valahogy lett wifijük és eddig nem volt és ugyan olyan netjük van mint nekem...én ezt honnan tudom megnézni vagy beállítani esetleg ha még nincs működtetésben? előre is köszönöm.

2014. júl. 19. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Feltételezem hogy az unokatesódék vettek egy Wifi routert.

Enélkül nincs wifi jel.

2014. júl. 19. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Unokatesódéknak most már van wifijük és eddig nem volt és eddig nem tudtatok wifizni és semmit nem értek ebből az és...és ...és hozzáadásából.

Olvasd el a kérdésed, érted mit akarsz kérdezni?

Mert egy nagy kuszaság a megfogalmazás.

Írd le kérlek még egyszer mit szeretnél kérdeni.

És ne kapkodj!

Ha leírtad, olvasd fel hangosan mit írtál.

Csak akkor küld el , ha értelmes a szövege...

2014. júl. 19. 11:47
 3/7 A kérdező kommentje:
NA akkor igen elolvastam tényleg nagyon hülyeség még1x neki futok. Úgy volt hogy elromlott a netjük volt valami gond volt a kültéri modemmel és azt kicserélték na és azóta van wifijük és igen tényleg igaz hogy nekik más a rendes modemük bent mint nekem és van telepítő lemezük is hogy feltelepítsék a wifit mármint lekódolni...stb DE eddig nem is tudták fogni akkor most nem értem...
2014. júl. 19. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

kisfiam te nem tudsz úgy feltenni egy kérdést, hogy elsőre megérthető legyen? De most komolyan. Most elmesélted az előzményeket. De a kérdést újra és értelmesen nem tetted fel...

Mondtam , (írtam) fogalmazd meg magadban mit akarsz kérdezni , szépen , lassan, érthetően. Nem sietünk, ráérünk.

Kispofa75 te érted?

Nekem annyi szűrődik le, hogy a szolgáltató egy hálózati hiba miatt adott az unokatesójuknak egy wifi-s modemet.

De hogy mi a kérdés nem tudom...

2014. júl. 19. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy indiszkrét kérdés bántás nélkül : te tudod mi az a Wifi ?
2014. júl. 19. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:
A kérdés az hogy én kitudom deríteni hogy nekem is wifis-e a modemem??? ez lett volna a kérdés.
2014. júl. 19. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen , ki tudod deríteni te magad is.

Oda mész a modemedhez és szemmel megnézed , hogy van-e rajta antenna.

[link]

Ha van akkor képes wifi jelet sugározni. Ha nincsen akkor sajnos nem képes rá.

Mennyivel rövidebb és érthetőbb így már minden. Köszönjük.

2014. júl. 19. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!