Noresz97 kérdése:
A youtube-on kívül más videós oldalról (pl. indavideóról, videaról) miért nem tudom lejátszani a videót? Többi lent.
Figyelt kérdés
A youtube tökéletesen működik az indavideónál, videa-nál és más bármelyik videólejátszónál 2 fajta hibát ad ki:
1. Elindul és 1 perc után leáll a kép és csak a hang megy tovább.
2.Elindul és kb. másfél perc után elmegy a hang és bejön egy zöld kép.
Valaki tud valami megoldást?
2014. júl. 18. 23:06
2/14 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a rendszer visszaállítást sőt még a gép alaplapja is ki lett cserélve egyéb más hiba miatt és még így is ugyan olyan.
2014. júl. 19. 12:21
3/14 anonim válasza:
Felhasználócsere talán segíthet. De nem tudom, a bővítményeket is telepítsd újra.
4/14 A kérdező kommentje:
És hányfajta, illetve mennyi bővítmény van, amiket újra kell telepíteni? Lehet, hogy az a baj, hogy az egyik nincs telepítve?
2014. júl. 21. 17:03
5/14 anonim válasza:
ezt tedd fel vagy rakd ujra
6/14 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem és egyszerűen semmi.
Ugyan az szar az egész.
Egyszerűen nem értem.
2014. júl. 24. 21:23
7/14 anonim válasza:
mikor volt jó legutob
és akkor történt vagy csináltál e vmit?
8/14 A kérdező kommentje:
vagy 2 hónapja még jó volt utána zárlatos lett az alaplap és ki kellet cserélni de még most sem működik mármint nem tud a youtube-on kívül más videós oldalról lejátszani.
2014. júl. 24. 23:30
9/14 anonim válasza:
10/14 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Firefoxot. Ki írta,hogy a silverlight elavult.
Újratelepítettem a silverlight-ot és így is csak a flas playerrel együtt engedi elindítani de ugyan az 1 perc után bejön a zöld kép és elmegy a hang. Feladom :(((
2014. júl. 25. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!