Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent, ha azt írják,...

Mit jelent, ha azt írják, hogy egy xbox360 3 led hibás?

Figyelt kérdés
Komoly próbléma? Attól még megy? Ha javíttatni kell akkor drága?

2014. júl. 17. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Túlmelegedés
2014. júl. 17. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
És javíttatás sokba fáj? Megmondom őszintén elég sok gépet raktam össze-szét, stb. Van egy csomó ventim pl, ezekkel megoldható a melegedési probléma, vagy inkább ne vegyem meg azt a gépet?
2014. júl. 17. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:

egy 10-esbe kerül de lehet hogy bármikor megint 3 ledes lesz

én pl mikor játszom mellé rakok egy kis asztali ventit és ahol szívja a levegőt oda rakom.

2014. júl. 17. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
de lehet hogy már nincs 10ezer
2014. júl. 17. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vedd meg.

A 3 lednél nagy eséllyel deformálódott az alaplap is amit tökéletesen soha többet nem lehet megcsinálni, csak alaplapcserével.

2014. júl. 18. 08:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Egy xboxnál hogy ez ki ez az alaplap csere? Hasonló a gépekhez? tehát ha szerzek egy mondjuk újabb generációs alaplapot (amiben már feltehetően kisebb az esélye a 3 led hibának), és belerakom ebbe menne?
2014. júl. 18. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmiben sem hasonlít a pc-re. Az xboxban nem tudsz külön videókártyát ramot vagy procit cserélni ez mind az alaplap. Ha szerzel egy új alaplapot akkor az egy új xbox. 3ledeset tényleg nem éri meg megvenni.
2014. júl. 18. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a "zöld like".
2014. júl. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!