Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet Paypalról Paypalra...

Hogy lehet Paypalról Paypalra utalni pénzt, ha nincs semmilyen bankkártyája az utaló félnek?

Figyelt kérdés
Utalásnál bankkártyaszámot kér, pedig csak az egyik Paypal számláról lett volna a másik Paypalra utalva.
2014. júl. 17. 11:58
 1/4 anonim válasza:
Miért, van pénz a paypal számlán???
2014. júl. 17. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Fölső menüben "Send Money".

To (Email): kinek

Ammount: mennyit + pénznem

Alul választasz valamit és Send.

Hol próbálkoztál?

2014. júl. 17. 12:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, van egy kevés pénz a számlán.

A send money-nál próbálkoztam, de mikor túljutottam az adatokon, kérte a bankkártyaszámot.

2014. júl. 17. 13:58
 4/4 anonim válasza:

Vki ezt esetleg tudja?

Elutaltam egy nagyobb összeget 2 hete, ami a kártyámon zárolt tétel, a paypalon pending. A bankom szerint el van küldve, azonban aki jogosult lenne felvenni nem tudja, szerinte blokkolva van.

Én ezt tulajdonképpen isteni igazságszolgáltatásnak hívom, ugyanis a szolgáltatást nem kaptam meg, amiért fizettem.

Van rá mód,hogy visszaigényeljem valahogyan a fizetésemet vagy ki kell várjam a 30 napos elévülési időt?

Egyébként hogyan történhet,hogy még mindig függő egy tétel 2 hét után is?

2014. júl. 20. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!