Ne ez most hogyan? (Internet)
Figyelt kérdés
Mi áll a háttérben?T-Home-s internetünk van,a modem jelzi,hogy a tv adás él,a vezetékes telefon él,az internet él,sőt ha a wifit benyomom,még azt is tudom fogni,a számítógépen is azt jelzi,hogy csatlakozva van az internet.Ez viszont hamis adat,hiába tudom fogni a wifit,nincs internet,reggel 11-ig volt és csak úgy megszűnt,nem korlátozták,se semmi,lehet,hogy egy kábelt vághattak el valahol?2014. júl. 14. 20:14
1/5 anonim válasza:
Ki tudja. Hivd fel a T-Homeot es kerdezd meg toluk hol a problema.
2/5 A kérdező kommentje:
Voltunk bent,azt mondták küldenek egy embert 72 óràn belűl..Csak tudni szeretném,hogy ti mire tippeltek.
2014. júl. 14. 20:21
3/5 anonim válasza:
Inkabb nem tippelek. Akarmi lehet. Ha megy ki szakember, az majd megmondja pontosan.
4/5 A kérdező kommentje:
Ja értem. :) Remélem holnap kijön. :D
2014. júl. 14. 20:28
5/5 anonim válasza:
Gönc a rendszer főleg ha (A)DSL akkor megint összeomlott! Ismerős szitu :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!