Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs semmilyen internet...

Miért nincs semmilyen internetes kapcsolat a laptopon amit újratettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Újra tettem egy lenovo laptopet, bár mikor próbáltam IObit Driver Boosterrel, vagy bármilyen driveres programmal internet drivert telepíteni rá, nem engedte, mert a letöltéséhez internet kell.

Az AIDA a hálózati kártyához nem ír semmit csak hogy Bluetooth-eszköz (személyes hálózat)

A csatoló típusához, meg Bluetooth Ethernet

Fogadott-küldöt bájtok 0-0.

Kábelt valamiért sem érzékeli, bedugom nem jó, de ha a gépbe dugom akkor jó. A bluetooth illesztőprogramjaira azt jelzi hogy megfelelően működnek.

Az op. rendszer win7 ultimate

Próbáltam prof.-al, stb. Nem lett jó.

Szóval a Wifi és a Kábel sem megy. Hálókártya nevét meg nem mutatja, teljesen nem tudom mi a baj, újratelepítés előtt ment.

2014. júl. 13. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez az átka az 1kattintásos driver varázscuccoknak. Csak az adott gép drivereit tudják letölteni, ahol futnak... persze a hálózati driverrel paradoxonba kerülnek. :D

Menj fel a Lenovo honlapjára, keresd ki a laptopod típusát és a Drivers & Software menüpontból szedd le a drivert (ethernet/wifi), pendrive-on vagy akármin vidd át a Lenovo gépedre és telepítsd fel.

2014. júl. 14. 00:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hálózati vezérlő driverre van szükséged. Az ilyen driverkeresőket meg kerüld el, nem érnek semmit.
2014. júl. 14. 00:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Ethernet drivert leszedtem a gyártó oldaláról, de még mindig nincs wifi-internet, nem jelzi ki a routert, az adaptereknél csak 1 kapcsolat van aminek a neve Bluetooth hálózati kapcsolat, és alá azt írja hogy nincs kapcsolat.

G580-as laptophoz miket kell még leszednem, hogy jó legyen? :S

2014. júl. 14. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült, rákerestem az ethernetesre, és onnan töltögettem le a dolgokat, mert a gyártó weboldaláról sem ment, így sikerült, köszönöm, adtam mind2töknek zöldet, mert ti vezettetek rá a megoldásra! :)
2014. júl. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!