Miért nem adja be a gépem a Google.hu oldalt? (kép)
2014. júl. 13. 13:25
1/13 anonim válasza:
1. Állítsd be a dátumot és az időt a gépen.
2. A windows update-ről a legfrissebb root certificate update legyen feltéve.
2/13 anonim válasza:
Hibás a tanusítvány :)
Ott van, hogy: "Továbblépés erre az oldalra (nem javasolt)." De ha rákattintasz új tanúsítványt fog letölteni.
ad2: IE ???
3/13 A kérdező kommentje:
második:de akkor nem fog baj történni ha rányomok a 'nem javasoltra'?
2014. júl. 13. 13:31
4/13 anonim válasza:
Dátum/idő legyen mindíg jól beállítva és ha van más böngésző, akkor felejtsd el az IE -t. (IE = Internet Explorer = Nagy kupac semmire sem jó sebezhetőpont)
5/13 anonim válasza:
Mivel a google.hu-t nyitod meg és nem egy megbízhatatlan oldalt, ezért (valószínű), nem lesz baja.
6/13 A kérdező kommentje:
Most megnézem.Am,először krómmal néztem csak aszhittem hátha beadja másik böngészővel.
2014. júl. 13. 13:36
7/13 kata kata válasza:
"de akkor nem fog baj történni ha rányomok a 'nem javasoltra'?"
Nem.
8/13 A kérdező kommentje:
Rányomtam a 'nem javasoltra' és beadta,utána újra megnyitottam és megint ugyanaz kép.A chrome-nál ezt dobja ki: [link]
2014. júl. 13. 13:53
9/13 A kérdező kommentje:
és beállítottam az időt is
2014. júl. 13. 13:54
10/13 anonim válasza:
Egy másik ötlet:
SHFT - CTRL - DEL -t próbáltad már
cookies (sütik)
Cached images and files (tárolt állományok)
Content licenses (legalsó - nem tudom magyarul)
Ezeket az idők kezdetéig kitörölni. Ez az eddig tárolt ideiglenes tartalmú webes cuccokat törli. A jelszót, meg a többit nem kell bejelölni, ezért adatvesztésed nem lesz.
Más ötletem most nincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!