Egy kezdő videós hogy szerezzen megtekintést? (YouTube)
Figyelt kérdés
Heló! Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok normális megtekintőket szerezni úgy értem h pl nem ilyen autosurf oldalas emerkéket hanem igazi megtekintőket. Esetleg akit érdekel a csatornám: www.youtube.com/user/semorhd#YouTube #Megtekintés.Szerzés
2014. júl. 12. 22:10
1/6 anonim válasza:
Minőségi, izgalmas, érdekes, egyedi tartalommal.
2/6 A kérdező kommentje:
Erre próbálok törekedni :) csak agyalni kell azon az izgi vicces videón ;) koszike :)
2014. júl. 12. 22:13
3/6 anonim válasza:
Minél több oldalon megosztod a videóidat, hogy minél többen lássák.. és/vagy egyszerűen olyan videókat csinálsz, amik érdeklik az embereket. Én soha sehol nem osztottam egy videómat sem meg, mert nem akartam hogy tudják, hogy az enyém. Mégis pár hét alatt elértem a több százezres nézettséget. Nem tettem semmit, csak úgy látszik, a videóim tetszettek az embereknek. Szóval ha a videóid jók, nem kell tenned semmit.
4/6 A kérdező kommentje:
Heló nálam is ez a helyzet én se akarom megosztogatni mert nrm akarom hogy megtudják. Amugy több száz ezres megtekintést? Szabad megtudni ki vagy? ;)
2014. júl. 12. 22:57
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha pl.: csatlakozol facebookon egy youtube-os csoporthoz, és ott reklámozod az oldalad, akkor ingyen reklámod is lesz, és még néhányan rá is kattintanak az oldaladra.
De nézz körül itt a GYK-n is, mert itt is sok a youtube-os kérdés, hogy pl. "belinkelnétek a saját csatornátokat?"
Vagy csinálj semmitmondó videókat! De nagyon sokat. Legyen benne rengeteg poén, mondjuk a legjobb veled egynemű(ez fontos, mert így nem hiszik azt, hogy van barátod/barátnőd) elmész moziba, és nem találjátok, mert még sosem voltatok ott, megkérdeztek sok mindenkit.
Aztán mondjuk lekésitek az utolsó buszt, de vhogy mégis hazajuttok, és a videó végére kiírod: ...(név) és ...(név) végül ...-kor(idő) épségben hazaértek.
6/6 anonim válasza:
Hát ne vedd sértésnek, mert nem annak szánom; de szerintem keress valami kicsit egyedibb játékot, mint a Call of Duty vagy a Minecraft. Ha esetleg tudsz, akkor ne gamer csatornát csinálj, mert abból van elég. Csinálj vlogot, esetleg valamilyen tutorialt (akár ötvös-tutorialt, akármit, csak legyen egyedi), bármit, ami más mint a többi csatorna. Utána ne pedig hagyd abba. :) Ne hirdesd mások videói alatt a tieidet soha, mert engem is baromira felidegesít, ha egy nagyon jó videó alatt egy csomó 'nézétek meg a zén csattornám, tökre lyó de nincs feliratkozom segits plzz' kommentet találok. Ott van egy csomó Fb csoport a hirdetésre. És ha jók a videóid, úgyis terjed majd tovább magától. Amúgy meg nagyon ingadozó, hogy mit kapnak fel. :D Most volt egy gyerek (valami 11 éves) aki csinált egy videót arról, hogy ÚRISTEN, MEGÜTÖTTEM AZ 1. LIKEOM és ez annyira megtetszett egy Reddites felhasználónak, hogy úgy döntött, a poén kedvéből mindenhol megosztja, mert milyen vicces lenne ha ez a gyerek 10 000-es likeokat kapna. És kapott. Sir Fedora a neve, nézz utána. :D Sok sikert a csatornádhoz. ;3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!