Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Laptopomon Windows 8 van és nem régen vettem egy TP-LINK típusú routert ami rá lett telepitve ,be lett állitva a felhasználónév,jelszó stb. A Vodafonnál van mobilnet előfizetésem és már csak 2 hónap van a hűség nyilatkozat leteltéig ,közben viszont a Diginél akciós előfizetési lehetőség volt így arra is előfizettem hisz a Vodafont lefogom mondani 2 hónap múlva ,de a Diginél kitudja meddig tart ez az akciózás azért fizettem elő. Viszont most hogy a routerrel elkezdtem használni a gépemet ha digire rácsatlakoztam eleinte müködött vezeték nélkül ,viszont a fiam a mobiltelefonjával akart wifizni rá is tudott csatlakozni a wifire de nem tudott semmilyen oldalra belépni. Az én gépemen is a felhasználó nevem mellett ki volt írva hogy korlátozott.Most viszont ott tartok hogy már a gépem nem tud vezeték nélkül müködni mert kiírja hogy hiba az internet kapcsolódásban és a hálózatban van, ha bedugom a digi kábelt akkor müködik a laptopom. A másik amit nem értek hogy az ismerösőm akitől vettem ezt a routert ,azt mondta hogy hátul feltétlenül a kék szinű csatlakozóba dugjam be az internet kábelt ,de viszont akkor kiírta hogy hiba az internet kapcsolódásban van,amikor a fehér szinűbe dugtam be akkor ott müködött egy ideig de most már ott sem.Ha tudtok valami hasznos tanácsot ,szívesen fogadom . Köszike mindenkinek2014. júl. 12. 08:18
1/3 anonim válasza:
az írásodból itélve ,nő lehetel,
-nos,a routert nem elég bedugni,azt nagyon precízen be is kell állítani,
-szerintem se te, se a fiad nem képes most rá,így az lenne a legegyszerűbb,ha megkérnétek rá valakit,
2/3 A kérdező kommentje:
A routert már eleve beállítva kaptam meg attól akitől vettem.
2014. júl. 12. 10:53
3/3 anonim válasza:
-ez baj,
-a routert ,mindig a saját netedhez kell beállítani,nem a máséhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!