Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lockerz. Télleg ingyenes?

Lockerz. Télleg ingyenes?

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam a Lockerz-re és egyre több embertől hallom hogy nem ingyenes, küldenek számlát stb.

Valaki kapott már valamit onnan? Leírná hogy hogy ment a dolog? Küldtek-e valami számlát, mennyi idő volt, épségben megérkezett-e a tárgy...

(Légyszíves csak azok írjanak akik tényleg kaptak már valamit onnan (illetve nem kaptak, de "rendeltek")!

2010. jan. 7. 19:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kb 20 - 30 másodperc után má nincs semmi a jó cuccokból én a robogóra hajtok de nemhiszem hogy pont akkor ülnék a gépnél mert dolgozom.
2010. jún. 3. 21:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Ezt tényleg kiküldik és ki nem hisszi annka itt egy vidi néze meg http://www.youtube.com/watch?v=duzjxvG9-Kk&feature=related akinek kell meghivo az vegyen fel msn en vagy irjon emailt ny.mark_04@msn.com
2010. jún. 14. 18:50
 23/26 anonim válasza:
AKINEK KELL MEGHIVO Kerem Irjon erre a Cimre: ben10_gyuszika@yahoo.com
2010. aug. 9. 15:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Jajj régi accomon van 120 pont, 20 meghívott, de most 500pont jár a regiért, persze, hogy regizek újra! Valai segítsen! Egy ps3-ért kell vámot fizetni?? És kb. mikor szokott lenni a vásár, amikor kiderül, kapsz-e cuccot, vehetsz-e, vagy nem? Köszi.
2010. dec. 5. 20:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Bocs, hülyeséget kérdeztem. Az időt ne vegyük figyelembe :)
2010. dec. 5. 20:05
 26/26 anonim válasza:

Sztem ez hülyeség ! :)

Mert ha ráméssz a shop ba (én ma mentem rá vagyis a mai verziórol beszélek) ott rámentem az XBOX360 ra a sima 4 GB Slim es re ! Ott volt egy húzogató és húztam mutatta mennyi pontot kell fizetni és annyi pontnál annyi kedvezmény van !

Vagyis : ha teljesen felhúzod a vonalon azt a bigyuszt akkor kiír pl.: 123895 PTZ és fölötte 100% van akkor semmit nem kell fizetned !

Ennyi !!!!

2011. márc. 9. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!