Facebookon hogy lehet ezt beállítani a képnél?
Figyelt kérdés
A képeket korlátoztam, hogy csak bizonyos személyek láthassák. Ezt csináltam a profilképemmel is meg a borítóképemmel is.
De ha adatlapomra rámegy valaki, akkor a profilkép borítókép látszódik, bár megnyitni és nagyban megnézni nem lehet. De nem lehet azt megcsinálni, hogy az, akinek engedélyeztem, az lássa, akinek meg nem engedélyeztem az kicsiben se lássa, hanem csak azt a kék fehér facebookos fantomképet láthassa?
2014. júl. 11. 09:22
1/1 anonim válasza:
Ha jól tudom, ilyet sajnos nem lehet beállítani. Max azt tudod csinálni, hogy beállítod, hogy a profilodat ne találhassák meg idegenek, ha beírják a keresőbe a nevedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!