Mért nem tudok a deathlord-on regisztrálni?
Figyelt kérdés
Amikor rámegyek h regisztrálás akkor ezt írja ki ''Beszeretnél jutni? Mi csalókat szürünk ! Nézz vissza késöbb.'' most ide meghívó kell?aki tudja írjon vagy adja meg az MSN címét PLS!2010. jan. 7. 16:08
1/10 anonim válasza:
Deathlord szokásos szar tracker, szerintem hanyagold.
2/10 anonim válasza:
meghivoval lehet bejutni, illetve neha par orara szabad regisztracio van
eppen tudnek neked kuldeni meghivot, de nem fogok, mert ha valamit szabalytalankodnal, azert engem is megbuntetnenek
ha meg akarsz gyozni, ervelj privatban
ez nem gonoszkodas, csak nem ismerlek, bocs
4/10 anonim válasza:
A Deathlordra csak meghívóval lehet bekerülni :)
5/10 Darklight válasza:
Kinek kell meghívó én tudok adni :) (2010.9.10)
6/10 anonim válasza:
öm,hát nem pazarolnék kérdést rá,de mi az a deathlord,mert nagyon érdekelne.biztos jó ha ennyien szeretik.
7/10 anonim válasza:
00:07
Egy torrent tracker.
Nem mondható jónak, csak aki ncore-ra vagy bithura nem tud bekerülni, az azt hiszi, hogy jó.
De deathloard-nál még bithorlo meg pretorians, meg minden más jobb.
8/10 anonim válasza:
Darklight Nekem lécci küldj egy meghívót nagyon kell!!!
9/10 anonim válasza:
az e-mail címem dohandi.n@freemail.hu és úgy ahogy leírtam kisbetűvel köszii ha megteszed :) :) :)
10/10 ostrom100 válasza:
Nekem is tud valaki küldeni meghívót?Hálám örökké üldözné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!