Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most tényleg ilyen sz*r...

Most tényleg ilyen sz*r routert vettem?

Figyelt kérdés
volt egy 54megas tplink routerem, de mivel a digi 80rol 200megasra novelte a sebessegem gondoltam beruhazok egy uj routerre. vettem egy 300megas tenda routert amin 3antenna van meg a dobozan rajta volt hogy "superb range". na most ennek azert orultem mert jo lett volna ha kint az udvaron is tudok csatlakozni wifire, de ennek meg addig sem er el a jele mint az 1antennas tplinknek..valamit tudok allitani esetleg vagy adjam el a francba es vegyek ugyanennyiert egy 2antennas tplinket?
2014. júl. 9. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:

És az volt a csere célja, hogy az udvaron is tudj wifizni?

Vagy az, hogy szigorúan csak a router és kábelre kötött gépen tudd kihasználni a 200 Megabites netedet?

Gondolom te sem kérdeztél rá ezekre a dolgokra, az eladó sem válaszolt neked érdemben.

A 300 "mega" gondolom nem a wifi részre értendő az új routerednél.

Lehet egy router 1 antennás, vagy 2 vagy 3, attól a jele nem fog messzebb érni, maximum stabilabb marad a jel ugyanakkora körzetben több antennával.

Legalább olyan routert vettél aminek leszerelhető az egyik antennája a háromból? Mert ha igen, akkor tudsz rá venni nagyobb antennát, amivel már talán a kertben is wifizhetsz

2014. júl. 9. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:

mindketto cel volt. eladoval sajnos nem is beszeltem :/

egy antennat probaltam leszerelni de azt nem lehetett mindjart megnezem a masik kettot

2014. júl. 9. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
A sebesseg az rendben van? Nem vastagak a falak es azert nincs jeled az udvaron?
2014. júl. 9. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
most bekapcsoltam a gepet es itt nincs is net..hat nemhiszem el komolyan..pedig minden jol van osszedugva
2014. júl. 9. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lenne valaki aki nekilátna falat vékonyítani az erősebb wifi jele érdekében :DDD

Bár....nagy az isten állatkertje :)

2014. júl. 9. 21:01
 6/8 A kérdező kommentje:
eddig szamitogeprol nem is tudtam elerni a router beallitasait, aztan atallitottam a lan ip cimet most betudok lepni, csatlakozik is elvileg a gep a netre eltunt ugye a sarga felkialtojel alul, de egy weblapot sem tolt be..valaki tudna segiteni? mar magyon ideges vagyok
2014. júl. 9. 21:37
 7/8 A kérdező kommentje:
ahh sikerult :) koszonom
2014. júl. 9. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. júl. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!