Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek elkezdjem a...

Szerintetek elkezdjem a videózást?

Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azért teszem fel, mert 13 éves vagyok és tudom hogy ezt a korosztályt "kiközösítik". Főként gameplay csatorna lenne, mert (még) nincs kamerám... NEM LENNÉNEK MINECRAFT VIDEÓK (mert meguntam a Minecraftot...) Értelmes válaszokat kérek, beszólásokat és vitákat nem! :D

2014. júl. 8. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Legyen, de olyan, amiben játszol valamivel bemutatkozás közben és nem olyan, amiben az arcodat mutatod.
2014. júl. 9. 16:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Azzal az a baj hogy akkor a nézőnek két dologra kéne figyelnie... De egy ötletnek jó!
2014. júl. 9. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:
A bemutatkozó videónak pont az a lényege, hogy tömören, lényegre törően bemutassa a csatornát, és felkeltse a néző érdeklődését arra, hogy továbbra is figyelemmel kísérje azt. Ha a néző azt látja, hogy egy 5 perces videóban egy gagyi kamera előtt dadogja el az élettörténetét, meg hogy milyen sütit szeret, rögtön elkapcsol. Ha akarsz bemutatkozó videót csinálni, az 1-2 perces, profin összeszedett és kivitelezett munka legyen. De teljesen el is hagyhatod, és kezdheted az első videós ötleteddel. Ha az jó, akkor az embert úgyis érdekelni fogják a továbbiak. És egy idő után már a száraz tények is érdekesek lesznek - ki vagy, mit csinálsz, miért csinálod -, de egy semmilyen csatornának a semmilyen bemutatkozása nem az.
2014. júl. 9. 17:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2014. júl. 9. 17:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem, hogy milyen játékot ajánlatok első gameplaynek?
2014. júl. 9. 17:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezt azért neked kéne kitalálni :) Ha csak az a terved, hogy játszogatsz 20-30 percet, és azt feltöltöd youtube-ra, akkor ne is fáradj vele, senkit sem fog érdekelni. A csatornád témáját, és azt, hogy mivel tudsz, mivel szeretsz játszani, más nem találhatja ki neked.
2014. júl. 9. 23:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Vannak ötleteim, Far Cry 3, GTA 4, Delver, Tesd Drive Unlimited, stb... Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
2014. júl. 9. 23:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom, hogy fognak megtalálni xD
2014. júl. 9. 23:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy játékos, de abban szinte tutira biztos vagyok, hogy a GTA5 megjelenése óta senki sem kíváncsi GTA4 gameplay-ekre, legalábbis szórakoztatás szinten.
2014. júl. 10. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább San Andreas :D Bár abból is van youtube-on néhány magyar végigjátszás.
2014. júl. 10. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!