Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen béna és körülménye...

Miért ilyen béna és körülményes a citromail?

Figyelt kérdés
Nem ez a fő levelező programom, mert nagyon bénán lehet belépni, nagyon bosszantó, hogy ilyen béna. Egy az, hogy amikor gépelem be az email címem, akkor egyből javasolja mit akarok írni, de ha rámegyek sosem fogadja el. Na ez nagyon kiábrándít. És az is, hogy egymás után beírom a helyesen a felh.név+jelszó és nem enged belépni! Ez már annyira idegesít,hogy nem igaz.
2014. júl. 8. 16:07
 1/5 soccerway ***** válasza:
Szerintem nem a citromail hibája hogy nem tudod helyesen beírni az adataidat.
2014. júl. 8. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja kösz, kb 8 éve ugyan az a jelszó+felhasználó nevem, szerinted ennyi idő alatt sem tudtam megjegyezni?
2014. júl. 8. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
én is használom a citromailt,de nem tapasztaltam azt amit te leírtál,
2014. júl. 8. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem sem volt még ilyen problémám. biztos nekünk kivételesen jól működik :D bár én sem használom, csak van.
2014. júl. 8. 17:46
 5/5 Veru10 válasza:
Hát tényleg ilyet én sem tapasztaltam még,ha én rákattintok akkor elfogadja.Nem véletlenül egyszer hibás felh.nevet (felhőnevet :XD)és arra kattintottál?
2015. ápr. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!