A routeremmel lenne a baj?
Figyelt kérdés
Van egy Netgear WGR614 v7-es routerem (54Mbps) és a netem mégis elég lassú. Digis netem van, ami most 50/30Mbps-ra emelkedett, de a sebességmérésen alig 10 Mbps a le és feltöltési sebességem is :S Van amikor több, de sosem éri el azt az értéket amennyit valójában kellene. A hálózati kártyám: Atheros AR5007EG
Vennem kellene egy új routert vagy mivel van a baj?
2014. júl. 8. 13:14
1/7 anonim válasza:
Ha Wifi-ről van szó és az access point csak a 802.11b-t támogatja, akkor 11Mbit/s az elérhető sávszélesség. Lehet, hogy az a gond.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, wifiről van szó, és g and b módban van.
2014. júl. 8. 15:21
3/7 anonim válasza:
A gép is g módban kapcsolódik hozzá? Ha igen, akkor az access point előtt van olyan elem ami nem képes többre. Helyileg két eszköz között ugyanazon a hálózaton le lehetne tesztelni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Hogy tudom megnézni h a laptop milyen módban kapcsolódik, illetve azt a tesztet h tudom megcsinálni 2 eszköz között?
2014. júl. 8. 17:27
5/7 P.O.C. válasza:
A Netgear WGR614 egy őskövület. Már kb 10 éve gyártották. Örülj, hogy egyáltalán ennyit is bír. Vegyél korszerű N -es routert és meg fog oldódni a problémád.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Igen, már elég régi.
2014. júl. 8. 19:11
7/7 anonim válasza:
Hát azt nem hiszem a 802.11g 54 Mbit/s-ig elég. Semmi értelme olyan N-es eszközt venni amihez nincsen plusz 600 Mbit/s-ig sávszélessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!