Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám elindítani a...

Hogyan tudnám elindítani a Firefoxot? Mi a teendő? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Na szóval... Egyszer elindítottam a Mozzilla Firefoxot, aztán kijelezte hogy frissíti é pár percen belül elindul... én meg nemakartam megvárni ezért ctrl+alt+delete aztán befejezés most...

utána pedig amikor elindítottam ezt jelezte ki: ,,Az alkalmazás vagy a DLL C:\Program Files\Mozilla Firefo\xul.dll nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenőrizze ezt a telepítőlemezen."

Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!!!

2010. jan. 6. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én letölteném újra.

[link]

Nem tart az semeddig, remélhetőleg meggyógyítja magát. A frissítések pedig tényleg csak másodpercekig tartanak, nem érdemes kinyomni a gépet közben, de gondolom erre már magadtól is rájöttél.

2010. jan. 6. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
teljes eltávolítás (uninstall) a legújabb verzió letöltése a Mozilla org. oldaláról, majd újra telepítés!
2010. jan. 6. 20:33
 3/7 czibles ***** válasza:
100%

amikor frissit sose szakitsad meg, mert ilyen hibákat fogsz kapni(legyen az akármilyen program, oprendszernél meg főleg)! éppen ezt a fáljt frissitette és te megszakitodtad igy nem tudta rendesen befejezni, ezért megsérült és most nem tudja használni.

újratelepítéssel elvileg megoldódik a problémád.

mármint a firefox újratelepítésével.

2010. jan. 6. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Firefox: unintall nem elég, a Programok telepitése, törlése és a Program Files-t is át kell nézni, mindenhová beírja magát. Aztán tölts le újat. [link]
2010. jan. 6. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak jótanács, a régi Firefoxot úgy lehet teljesen törölni ha egy pipát itt berakunk.

[link]

2010. jan. 7. 05:47
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ! :) sokat segítettetek
2010. jan. 7. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Már fent van a legújabb: Mozilla Firefox 3.5.7
2010. jan. 7. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!