Hogyan tudnám elindítani a Firefoxot? Mi a teendő? (bővebben lennt)
Na szóval... Egyszer elindítottam a Mozzilla Firefoxot, aztán kijelezte hogy frissíti é pár percen belül elindul... én meg nemakartam megvárni ezért ctrl+alt+delete aztán befejezés most...
utána pedig amikor elindítottam ezt jelezte ki: ,,Az alkalmazás vagy a DLL C:\Program Files\Mozilla Firefo\xul.dll nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenőrizze ezt a telepítőlemezen."
Kérlek segítsetek nagyon fontos lenne!!!
Én letölteném újra.
Nem tart az semeddig, remélhetőleg meggyógyítja magát. A frissítések pedig tényleg csak másodpercekig tartanak, nem érdemes kinyomni a gépet közben, de gondolom erre már magadtól is rájöttél.
amikor frissit sose szakitsad meg, mert ilyen hibákat fogsz kapni(legyen az akármilyen program, oprendszernél meg főleg)! éppen ezt a fáljt frissitette és te megszakitodtad igy nem tudta rendesen befejezni, ezért megsérült és most nem tudja használni.
újratelepítéssel elvileg megoldódik a problémád.
mármint a firefox újratelepítésével.
Csak jótanács, a régi Firefoxot úgy lehet teljesen törölni ha egy pipát itt berakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!