Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookra szeretnék játékot...

Facebookra szeretnék játékot készíteni, de nem tudom hogyan kell. Valaki esetleg tudja?

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 22:44
 1/10 soccerway ***** válasza:
Tudsz programozni? Ha nem akkor ideje elkezdeni, aztán pár év múlva összejöhet egy facebook játék.
2014. júl. 8. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Az a baja, hogy még azt sem tudod, hogy hogy kell egy játékot megírni, de már rögtön a fészbukkra akarod. Előbb tanulj intenzíven kb. 10 évig programozást, utána gondolkodhatsz ilyesmin.

Innen letöltheted a Mario-t pascal nyelven: [link]

Nézd meg, hogy egy egyszerű játék megírása mekkora feladat, utána ezt szorozd meg ezerrel, tízezerrel.

Komolyabb játékokat 20-30 fős team készíti.

Úgyhogy előbb vegyél könyveket, amiből az alapokat megtanulhatod, utána gyakorolj sokat, csinálj sok kis feladatot, utána egyre nagyobbakat és 10 év múlva már kezdőnek számíthatsz a szakmában.

2014. júl. 8. 20:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudok már programozni profin, játékot is készítettem különböző oldalakra, és legalább 1000 játszottak vele, de ez a minimum. Csak azt nem tudom, hogy hol kell feltölteni facebookra
2014. júl. 9. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
ajjajj..
2014. júl. 17. 22:14
 5/10 anonim válasza:
Figyeljetek, most miért kell fikázni más terveit, lehet hülyeségnek tűnik, de lehet hogy aztán egy népszerű játék lesz, nem lehet tudni, de az oldal nem azért van, hogy más kérdését lesz@rozzuk, hanem hogy segítsünk, ha nem tetszik, ne írjunk! Kedves kérdező, sajnos nem értek hozzá de én is csak azt tudom mondani hogy még végezz előtte egy kisebb kaliberű véleménykutatást, hogy milyen játékra van igény (tipus), és aztán keress fel (ha lehet) egy szakértőt aki már szerintem tud jobbat is mondani, sok sikert!! ;)
2014. júl. 17. 23:10
 6/10 soccerway ***** válasza:
mert komolytalan a kérdés, a mai tinik azt hiszik mindent meg lehet oldani tudás nélkül is.
2014. júl. 18. 01:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Az 5. válasszal egyetértek,(és már túl vagyok a tini korszakon, én már egy 30 éves ember vagyok úgyhogy ezt kikérem magamnak) de akkor felteszem máshogy a kérdést: Hol kell Facebookra feltölteni a játékot? Van egy oldalam, és arra szeretném feltölteni. Tehát hogy kell feltölteni?
2014. júl. 18. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Miben írtad?

[link] itt nézegess.

2014. júl. 18. 18:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Magyar nyelvűt tudsz linkelni?
2014. júl. 21. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. A facebook nem magyar oldal így nincs se magyar support, a fejlesztői oldala, meg pláne nem lesz magyar. Amúgy a programozás nyelve angol, komolyabb ismereteket nehéz szerezni nélküle.
2014. júl. 22. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!